Café Meijers

Café Meijers. Gelegen in de binnenstad, op het randje van het Musiskwartier vind je het authentiek Arnhemse Café Meijers. Overdag kun je hier terecht voor een kop koffie of een kleine lunch in een ambiance van een salon-cafe. s Avonds voor een biertje of wijntje in een gezellig bruin café wellicht na een filmpje of een avond theater. De wisselende exposities, het uitgebreide aanbod en de vriendelijke bediening maken een bezoek aan Café Meijers zeker de moeite waard!

Sfeer & interieur. Café Meijers is gevestigd in een karakteristiek pand uit 1895. In het pand is altijd een café geweest. Het huidige interieur stamt uit de jaren '70. Het café heeft de uitstraling van zowel een salon-café als een bruine kroeg. De sfeer verandert met het verstrijken van de dag.

Geschiedenis. Café Meijers heeft een rijke geschiedenis als kunstenaarscafé. Het beste kunt u het boekje "Café Meijers, 80 jaar cafébedrijf" eens komen lezen of eens praten met wat vaste gasten. Zo komen de mooiste verhalen naar boven!

Keuken & kaart. Café Meijers heeft een kleine lunchkaart. Lekker basic en niet te duur! Dus: een broodje kaas is dan ook een broodje met kaas!